Over ons

Positieve rebellen

Wij, Frank & Eelco, twee Rotterdammers bundelen onze energie, vaardigheden en kennis om mensen en bedrijven te helpen met oplossingen voor de uitdagingen waar zij voor staan.

FRANK SERRAARENS
Trainer Coach Adviseur
PERSONALIA
Geb. datum: 3 juni 1964
Mobiel: 06 120 99 391
E-mail: frank@frankserraarens.nl

PROFIEL

Wat Frank kenmerkt is zijn doelgerichte aanpak. Zijn overtuiging is dat mindfull, mindset en methodiek een goede drie eenheid is in leren en groeien op een gezonde manier. Daar is zijn aanpak in trainingen en coaching op gericht.
Mensen met wie hij samenwerkt ervaren hem als praktisch, dynamisch en resultaatgericht. Het vertrekpunt in zijn aanpak is altijd vanuit de vraag “Waar kunnen bedrijven, teams en elk individu persoonlijk in groeien?” Hij werkt vanuit de kwaliteiten van mensen in combinatie met hun ontwikkelthema’s zodat dit elkaar versterkt. En + En dus. Frank is realistisch optimistisch ingesteld met een drive voor menselijke vermogens, dus wie ben je, wat wil je en waartoe ben je in staat in je eentje en met elkaar. Daarin staat Anders Kijken centraal. Daar zijn Frank’s interventies naast vaardigheden en concrete tools van meerwaarde voor de mensen waarmee hij samenwerkt. Zodra je anders kijkt, voel je je anders, doe je anders en krijg je een ander – lees beter – resultaat. Zijn doel is bij te dragen aan de groei, geluk en een gezonde business voor iedereen..

EXPERTISE
Binnen Verkoop-Vitamine houdt Frank zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en coaching op gebied van Commercie / Sales, Leidinggeven, Performance management, Coachend Leiderschap, Effectief Communiceren en Werken in een Winnend Team. Hij is voorstander van Servant Leadership. De kenmerken hiervan komen in zijn trainingen op een natuurlijke manier aan bod. Mensen helpen waar ze mee geholpen zijn staat centraal in alle thema’s. Eenvoudig en doeltreffend. Daarvoor is het nodig om vooral jezelf te helpen in je eigen ontwikkeling en groei van je bewustzijn, zodat je voor collega’s klanten, jezelf en de organisatie van waarde bent. Inspirerend daarin vindt hij zijn eigen persoonlijke ontwikkeling in bewustzijn, vaardigheden en kennis die hij ziet als een leven lang leren. Frank werkt met vele midden- en kleinbedrijven in Nederland en daarnaast wordt hij gevraagd bij bedrijven als Randstad Groep Nederland, ASML, KPN, UWV, Gemeente Vervoerbedrijf Amsterdam, EY en SRA (netwerk midden- en kleinbedrijven Accountantskantoren).

CARRIÈRE
Frank is zijn carrière begonnen in de Commercie bij Gouden Gids. Daar werkte hij als tel- en fieldsales in de verkoop, on the job coach, supervisor salesteam, commercieel manager en zes jaar als sales- en salesmanagementtrainer. Door deze ervaringen in verschillende banen ontwikkelde hij een visie op “wat brengt mensen in beweging en bij elkaar.” Deze visie deelt hij in zijn huidige trainingen en advieswerk in organisaties. Na de Gouden Gidstijd van vijftien jaar zette hij met een team de Sales Academy van De Telefoongids op, waar hij verantwoordelijk was voor de opleidingen sales- en salesmanagement. Daarnaast vertaalde hij de organisatievisie en doelen van het Managementteam naar de uitvoering voor regio- en middelmanagement en medewerkers. In 2008 besloot hij als zelfstandige zich aan te sluiten bij Nieuwe Dimensies als franchise om in 2011 als zelfstandig ondernemer zijn eigen praktijk te starten. Frank is Associee bij EMC Performance en Gooiconsult.

OPLEIDING EN CERTIFICATEN
Company Salestraining Gouden Gids 1988 en 1993
Leerplanontwikkeling Kessels & Smit 1997
UNLP Tony Robbins Londen 2004
Situational Leadership Dayton Ohio 2004
Masterclasses Paul de Blot Business Spiritualiteit 2010
Licentiehouder Personal Color 2012

meer info
Eelco Maatman “Jij maakt het verschil!”

Ik ben een creatieve opleidingskundige, trainer en coach. Ik bied effectieve oplossingen waarmee je eenvoudig als:

  • persoon aan de slag gaat om te veranderen ;
  • professional je vakmanschap kan verbeteren;
  • team betere prestaties levert;
  • leidinggevende betere resultaten met het bedrijf realiseert.

En dat allemaal op een leuke manier die je energie geeft.

meer info