PERFORMANCE COACHING

Vind je het als manager belangrijk om je mensen te helpen zichzelf te verbeteren?

Je hebt de grootste invloed op het behalen van prestaties als je mensen kunt inspireren en hen helpt zichzelf te verbeteren. Met onze aanpak geven we je handvatten mee, waarmee jij er voor zorgt dat mensen beter gaan presteren en lekker in hun vel zitten. Zo versterk je het enthousiasme en de resultaten bij zowel de medewerkers als bij jezelf.

Performance coaching verhoogt de prestaties van individuen, teams en organisaties. We bieden individuele executive coaching (1:1) en coaching voor mensen in organisaties om hen te helpen hun potentieel te benutten, zodat zij op hun beurt de prestaties van het bedrijf verbeteren en tegelijkertijd floreren in hun rol. Met onze aanpak op gebied van performance coaching helpen we je niet alleen ‘het hoofd’ van mensen te betrekken, maar ook ‘hun hart’, wat zorgt voor een duurzame verbetering en groei van uw organisatie.

“Ik ben door Frank’s coaching in een (verkoop)leiderschapstraject van PON in staat mijn visie en plannen in de praktijk te brengen en te delen met mijn team. Het gevolg is dat medewerkers zelf initiatieven en acties nemen die bijdragen aan het gemeenschappelijk doel. En daarmee stimuleren wij de verkoop en positieve klantbeleving. Frank laat mij naar mijzelf kijken. Hij heeft mij in laten zien dat mijn invloed op wat ik wil veel groter is dan ik dacht. Daarnaast heb ik ook concrete tips gekregen voor effectieve salesmeetings en situationeel leidinggeven waardoor we de vaart erin houden. Wil je jouw eigen loopbaan op het gebied van coaching en leiderschap op een hoger niveau brengen? Dan is Frank de aangewezen persoon om je hierin te begeleiden. Succes verzekerd! Frank bedankt.” 

Didier Muller Verkoopleider Audi Autobedrijf van den Udenhout.