(VER)KOOP-TRAINING

Hoe zou je het vinden als klanten over jou zeggen:

Wat is in jouw ogen een toffe peer in de business? Voor ons is het iemand met de gunfactor. Iemand waar je met vertrouwen van koopt en graag weer bij terugkomt.

“Mensen willen niet dat je ze iets verkoopt.
Mensen willen dat je ze helpt met waar ze mee geholpen zijn.”

Mensen kopen van mensen. En wat ze kopen is vertrouwen. Vertrouwen in jouw product of dienst, maar vooral vertrouwen in jou als persoon. Je kunt vertrouwen vergelijken met de gunfactor. Zodra mensen met vertrouwen van jou kopen heb je de gunfactor. Maar hoe zorg je ervoor dat je steeds meer en meer die gunfactor hebt, zodat klanten van jou kopen én bij je terugkomen?

Dag 1

In de ochtend leer je de vier principes van de gunfactor + een soepel lopende gespreksstructuur + een versterkende mindset + vijf typen vragen waarmee je prospects / klanten waardebewust maakt van jouw product of dienst.
In de middag bezoek je (minimaal) één klant, zodat je het geleerde direct succesvol kunt toepassen.

Aan het einde van de dag krijg je performance-coaching en een (Ver)koop-challenge voor de komende drie weken.

In die drie weken krijg je telefonische performance-coaching op jouw (ver)koop-challenge.

Dag 2

In de ochtend leer je hoe je weerstand kan voorkomen en hoe je ermee omgaat. Daarnaast leer je omgaan met verschillende klanttypes.
In de middag bezoek je (minimaal) één klant, zodat je het geleerde direct succesvol kunt toepassen.

Aan het einde van de dag krijg je performance coaching van Frank en Eelco.

Je sluit de dag af met een certificaat.

meer info

Op zoek naar een andere specifieke (ver)kooptraining?

  • Training Afspraken maken
  • Training Succesvolle klantgesprekken
  • Trainig Effectief onderhandelen

Reacties van deelnemers

“Frank is een professional en fantastisch om mee samen te werken. Door onze samenwerking met Frank zijn wij ons eigen businessmodel en klanten beter gaan begrijpen. Frank practices what he preaches. Moeiteloos heeft Frank zich verdiept in onze business en onze verkoop-obstakels. Door Frank zijn wij gestopt met verkopen en gestart met helpen. Het resultaat is dat wij eerder deals sluiten, onze business groeit en onze klanten meer tevreden zijn. Waardoor ook de business van onze klanten groeit.”

Alexander en Corneel Buro Coen

“Frank is echt een topcoach. Hij heeft mij en mijn collega diverse verkooptrainingen op maat gegeven. Dat vind ik persoonlijk superfijn, geen standaard verhaal maar bruikbare praktische handvaten aangepast aan de persoonlijke behoefte. Hij is zelfs een aantal keer mee geweest naar een klantgesprek om vervolgens achteraf bruikbare tips te geven om het de volgende keer nog beter doen. Dus als je jezelf wil verbeteren op commercieel vlak, kies dan voor Frank.”

Floris van der Want

“Ik heb de training van Frank als heel leerzaam ervaren. Hij bezit een enorme bagage aan kennis en heeft een prettige tone of voice. Hij deelde zijn eigen ervaringen, bezat een gezonde dosis zelfspot en had aandacht voor ieder individu. Ik heb met zijn training vooral geleerd
hoe ik mijn klanten nieuwe inzichten geef. Zaken waar ze zelf niet zo bij stil staan of waar ze nog niet eerder aan gedacht hebben. Door mijn klanten nieuwe inzichten te geven, voelen ze zich écht geholpen. Ook geeft het de klanten meer vertrouwen en staan ze sneller open voor de oplossingen die jij als bedrijf biedt. Dit is ook wat we van Frank meekregen. Brengen in plaats van halen en eerst luisteren voor te gaan vertellen. Ik ben mij nu meer bewust van het effect van het stellen van de juiste vragen. Mijn adviezen en oplossingen sluiten sinds de training beter aan.”

Judith Wiarda Randstad

Niet lullen, maar helpen!