MEER VERKOPEN ZONDER DAT JE HOEFT TE VERKOPEN. KAN DAT?

Ja dat kan!

Het heeft alles te maken met jouw zelfvertrouwen, met positief denken, motivatie, vaardigheden en jezelf zijn. In twee dagen training ontwikkel je een positieve versterkende mindset en excellente vaardigheden, zodat je met zelfvertrouwen klantgesprekken voert met een win-win resultaat.

Vergroot je Gunfactor!

Wat je leert:

 • Hoe klanten van jou kopen en graag weer bij je terugkomen;
 • De 5 principes van de gunfactor waarmee je jouw gunfactor vergroot;
 • Een succesvolle gespreksmethodiek en vaardigheden voor al je klantgesprekken;
 • Beperkende overtuigingen herkennen, erkennen en loslaten, zodat jij ontdekt waar je allemaal toe in staat bent;
 • Hoe jouw positieve versterkende mindset direct invloed heeft op de koopbeslissing van een klant;
 • Hoe je jezelf motiveert als het tegenzit;
 • Hoe je prijsdiscussie voorkomt door klanten waardebewust in plaats van prijsbewust te maken;
 • Effectief omgaan met verschillende klantkarakters in plaats van dat je er last van hebt;
 • Hoe je weerstand voorkomt en hoe je er effectief mee omgaat;
 • Sterk staan in onderhandelsituaties;
 • En….mijn blunders, die jij niet gaat maken.

De training bestaat uit twee trainingsdagen.
Je krijgt 1op1 performance-coaching specifiek gericht op jouw verkoop-challenge tussen de twee trainingsdagen. 

Op zoek naar een andere specifieke (ver)kooptraining?

 • Training Afspraken maken
 • Training Succesvolle klantgesprekken
 • Training Effectief onderhandelen”Mensen willen niet dat je ze iets verkoopt.

Reacties van deelnemers

“Frank is een professional en fantastisch om mee samen te werken. Door onze samenwerking met Frank zijn wij ons eigen businessmodel en klanten beter gaan begrijpen. Frank practices what he preaches. Moeiteloos heeft Frank zich verdiept in onze business en onze verkoop-obstakels. Door Frank zijn wij gestopt met verkopen en gestart met helpen. Het resultaat is dat wij eerder deals sluiten, onze business groeit en onze klanten meer tevreden zijn. Waardoor ook de business van onze klanten groeit.”

Alexander en Corneel directie Buro Coen

“Frank is echt een topcoach. Hij heeft mij en mijn collega diverse verkooptrainingen op maat gegeven. Dat vind ik persoonlijk superfijn, geen standaard verhaal maar bruikbare praktische handvaten aangepast aan de persoonlijke behoefte. Hij is zelfs een aantal keer mee geweest naar een klantgesprek om vervolgens achteraf bruikbare tips te geven om het de volgende keer nog beter doen. Dus als je jezelf wil verbeteren op commercieel vlak, kies dan voor Frank.”

Floris van der Want Gemeente Rotterdam (voorheen Accountmanager Van Velsen Reflectielijnen)

“Ik heb de training van Frank als heel leerzaam ervaren. Hij bezit een enorme bagage aan kennis en heeft een prettige tone of voice. Hij deelde zijn eigen ervaringen, bezat een gezonde dosis zelfspot en had aandacht voor ieder individu. Ik heb met zijn training vooral geleerd
hoe ik mijn klanten nieuwe inzichten geef. Zaken waar ze zelf niet zo bij stil staan of waar ze nog niet eerder aan gedacht hebben. Door mijn klanten nieuwe inzichten te geven, voelen ze zich écht geholpen. Ook geeft het de klanten meer vertrouwen en staan ze sneller open voor de oplossingen die jij als bedrijf biedt. Dit is ook wat we van Frank meekregen. Brengen in plaats van halen en eerst luisteren voor te gaan vertellen. Ik ben mij nu meer bewust van het effect van het stellen van de juiste vragen. Mijn adviezen en oplossingen sluiten sinds de training beter aan.”

Judith Wiarda Head of People Growth (voorheen management-trainee Randstad)

Frank was mijn trainer tijdens de interne trainingssessies bij Tempo-Team. Ontzettend bevlogen trainer die tijd maakt voor elk individu en iedereen meeneemt in zijn enthousiasme. Enorme vakkennis en ervaring waardoor hij altijd met relevante voorbeelden komt die authentiek zijn. Wat ik van Frank heb mogen leren breng ik dagelijks in de praktijk en dat heeft me inmiddels al veel opgeleverd op het gebied van relatiebeheer, het openen van deuren bij prospects en nieuwe business.
Marc Gerards, Vestigingsmanager bij Wiertz Company (voorheen intercedent Tempo-Team)